Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (214/353) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Qlko1 w Lutego 05, 2017, 19:00:15 ---Klasyczne wiem, ale nie powiem. W tej zabawie gramy niezwykle ważną, a zarazem tajemniczą osobę, która nigdy nie będzie mogła wyjawić jak bardzo jest ważna. Ale jest bardzo ważna, musisz uwierzyć na słowo  ;D

--- Koniec cytatu ---

BORZE JAROSŁAW POLSKĘZBAW GRA W EVE JAKO RAMZES XII  :o

Zgudi:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 05, 2017, 19:25:02 ---Od momentu kiedy pewnemu ali pokazaliśmy jak "odłowić" informacje z serwera odnośnie zapalanych cyno w eve co poskutkowało perma zbanowaniem 30% moich altów już nie robię grubych wałków :( ale zabawa była dopóki ccp patcha nie wprowadziło:/ a co do covenu mam poprostu sentyment bo sporo tam robiłem swoim altem dobrego (wymyślałem doktryny,nauczyłem rycha fcowac będąc w goonsach na main tsie xD pomagałem ozziemu przejąć władzę w lfn ale byl niestety nieudolny to nasze drogi sie rozeszły hmm co tam jeszcze...pokazywalem chłopakom zbugowaną plexe w stain, patenty na oficery w stain , disco bot farme,zbugowane silosy i wiele różnych ale onich juz nie mogę pisać:) pozatym coven to nie byl teren na prawdziwe walki od tego bylo dronkowo :))) w sumie oplacila się nauka rosyjskiego i niemieckiego sowicie.

Nie Isen - ja swoim altem od spraw pvp nie wydurniałem się

Btw qulko to czyj alt  ?

--- Koniec cytatu ---

Co do twojego posta, sugerujesz ewidentnie że przez pewien czas pociągałeś zakulisowo za sznurki w grze zwanej EVE.

--- Cytuj ---Btw qulko to czyj alt  ?
--- Koniec cytatu ---
Qlko to main, chyba słabo się orientujesz w sytuacji, że go nie znasz. :)

[BU FU] Karas:
ramirez, hehe...

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Lutego 05, 2017, 23:56:06 ---Qlko to main, chyba słabo się orientujesz w sytuacji, że go nie znasz. :)

--- Koniec cytatu ---

Main to ZOMO Zenek, stan na dziś. Ale zawsze legitymowałem się jako Qlko.

Dostrzegam pewien zgrzyt. Kilka postów temu wspaniałomyślnie oszczędziłeś mnie ze względu na reprezentowany poziom pvp, a teraz pytasz kim latam :D

Oj, gubimy się we własnych kłamstwach...

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[SAK] Ramzes XII:
A to jednak jesteś tym noobem który uczył się latać w matarowie czasem lepiej się upewnić bo dużo kont poszło na sell ( w szczególności bufu ) i nigdy nie wiadomo czy to ta osoba w 100% ale pamiętam Cię przyklejonego do gejta w low do hi ... latałem solo i chyba otworzyłeś convo do mnie przed tym jak Cię miałem puknąć. To było wtedy gdy w milicji matarskiej staliśmy na bramach po pijaku tytkami i waliliśmy jak do kaczek xD swoją drogą kupę funu dali nam ccp tamtym patchem pamiętam jaki kebab byl zdziwiony jak mu zasugerowalem anomalki 8)... ah te stare dobre czasy dram i c i a.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej