Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Amek Vi:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 05, 2017, 15:46:31 ---innym szkodzę na poziomie korp-ali-soj
--- Koniec cytatu ---
Zgłaszam się na ochotnika.
Zgudi:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 05, 2017, 15:46:31 ---Powiedzmy że jednym pomagam a innym szkodzę na poziomie korp-ali-soj
Niestety pudło coś tak trywialnego jak asesty na wrogim sovie czy alty w dwóch milicjach to jest raczej drobna niedogodność w drugiej pięćdziesiątce niż rzeczywisty problem ale strzelajcie dalej ;D
--- Koniec cytatu ---
Jeśli alty we wrogich milicjach czy asety we wrogim sovie to tylko drobna niedogodność w porównaniu tego co faktycznie trzymasz to jest tylko jedna możliwość: trzymasz c0ven-owe tytany. :)
Mam wrażenie, że chcesz powiedzieć, że byłeś zdolny zrobić jakiś bardzo gruby wałek i teraz masz nieodpartą chęć się tym pochwalić w c0ven-owym wątku :)
Isengrim:
Horb to Ty?
Qlko1:
--- Cytat: Zgudi w Lutego 05, 2017, 16:37:59 ---Mam wrażenie, że chcesz powiedzieć, że byłeś zdolny zrobić jakiś bardzo gruby wałek i teraz masz nieodpartą chęć się tym pochwalić w c0ven-owym wątku :)
--- Koniec cytatu ---
Klasyczne wiem, ale nie powiem. W tej zabawie gramy niezwykle ważną, a zarazem tajemniczą osobę, która nigdy nie będzie mogła wyjawić jak bardzo jest ważna. Ale jest bardzo ważna, musisz uwierzyć na słowo ;D
[SAK] Ramzes XII:
Od momentu kiedy pewnemu ali pokazaliśmy jak "odłowić" informacje z serwera odnośnie zapalanych cyno w eve co poskutkowało perma zbanowaniem 30% moich altów już nie robię grubych wałków :( ale zabawa była dopóki ccp patcha nie wprowadziło:/ a co do covenu mam poprostu sentyment bo sporo tam robiłem swoim altem dobrego (wymyślałem doktryny,nauczyłem rycha fcowac będąc w goonsach na main tsie xD pomagałem ozziemu przejąć władzę w lfn ale byl niestety nieudolny to nasze drogi sie rozeszły hmm co tam jeszcze...pokazywalem chłopakom zbugowaną plexe w stain, patenty na oficery w stain , disco bot farme,zbugowane silosy i wiele różnych ale onich juz nie mogę pisać:) pozatym coven to nie byl teren na prawdziwe walki od tego bylo dronkowo :))) w sumie oplacila się nauka rosyjskiego i niemieckiego sowicie.
Nie Isen - ja swoim altem od spraw pvp nie wydurniałem się
Btw qulko to czyj alt ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej