Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (212/353) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 04, 2017, 19:43:00 --- moje chary są tak ulokowane że dla po stronnej osoby kształtuje się obraz niewyobrażanego konfliktu interesów.

--- Koniec cytatu ---

Amek Vi:
Oho, zaczyna się robić groźnie. Za chwile kolega odbierze nam smak życia i zniczy grę w kosmos.

Panowie, proponuję odpuścić. Ja pół nocy nie mogłem usnąć :-/.

Zgudi:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 04, 2017, 19:43:00 ---w tym momencie moje chary są tak ulokowane że dla po stronnej osoby kształtuje się obraz niewyobrażanego konfliktu interesów.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---W każdym razie jak wrócę do gry to (...)
--- Koniec cytatu ---
Jak wrócisz do gry to za pół ceny będziesz sprzedawał graty jakiemuś lokalsowi po krótkiej panice w systemie pod tytułem: "czy zdążę się zawchorować na kill" :) Taki to będzie niewyobrażalny konflikt interesów. :)

MiltisUmbrae:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 04, 2017, 19:43:00 ---  :)
Fcowanie zacząłem skilowac w the forsaken empire i uwierz mi byłem pilnym i pojętnym uczniem do końca 2015  :D niestety nie mogę ( narazie ) pisać nawet z allta bo wiem że na tym forum są 3 osoby które mogą mnie rozpoznać a w tym momencie moje chary są tak ulokowane że dla po stronnej osoby kształtuje się obraz niewyobrażanego konfliktu interesów.

--- Koniec cytatu ---

Oho wyczuwam tu alty w dwóch wrogich milicjach xD

[SAK] Ramzes XII:
 :)
Powiedzmy że jednym pomagam a innym szkodzę na poziomie korp-ali-soj

Niestety pudło coś tak trywialnego jak asesty na wrogim sovie czy alty w dwóch milicjach to jest raczej drobna niedogodność w drugiej pięćdziesiątce niż rzeczywisty problem ale strzelajcie dalej  ;D

Btw jakie sa teraz zarobki w milicji ? Kiedyś będąc w invicta. śmialiśmy się z tych lolow na forum piszących co to za sxit i po co to komu  :D - 10b dziennie poświęcając pare godzin to całkiem niezły wynik nawet dziś  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej