Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[SAK] Ramzes XII:
--- Cytat: Zgudi w Lutego 04, 2017, 17:31:39 ---Wyobraziłem sobie kogoś kto przychodzi do korpa, żeby "wkoło Macieju" opowiadać jaki to jest dobry i co potrafi. :)
--- Koniec cytatu ---
:)
Fcowanie zacząłem skilowac w the forsaken empire i uwierz mi byłem pilnym i pojętnym uczniem do końca 2015 :D niestety nie mogę ( narazie ) pisać nawet z allta bo wiem że na tym forum są 3 osoby które mogą mnie rozpoznać a w tym momencie moje chary są tak ulokowane że dla po stronnej osoby kształtuje się obraz niewyobrażanego konfliktu interesów.
WhiteCat:
C0ven i boty, kradzione tytany, kayle/aleya w formie, iski z moonów na allegro
I do tego jakieś anony z wypoka czy innych chanów prężące epena, quo vadis centralo ???
Powodzenia w walce, teści już raz rzucali się na Stain, ciekawe jak to wspominają i z kim tym razem się pokłócą :)
Zgudi:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 04, 2017, 19:43:00 ---(...) nie mogę ( narazie ) pisać nawet z allta bo wiem że na tym forum są 3 osoby które mogą mnie rozpoznać a w tym momencie moje chary są tak ulokowane że dla po stronnej osoby kształtuje się obraz niewyobrażanego konfliktu interesów.
--- Koniec cytatu ---
To jesteś mega szycha, że aż rozpoznanie twojej tożsamości mogłoby doprowadzić do niewyobrażalnego konfliktu :)
Qlko1:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 04, 2017, 19:43:00 ---niestety nie mogę ( narazie ) pisać nawet z allta bo wiem że na tym forum są 3 osoby które mogą mnie rozpoznać a w tym momencie moje chary są tak ulokowane że dla po stronnej osoby kształtuje się obraz niewyobrażanego konfliktu interesów.
--- Koniec cytatu ---
Gaunt:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 04, 2017, 19:43:00 --- :)
Fcowanie zacząłem skilowac w the forsaken empire i uwierz mi byłem pilnym i pojętnym uczniem do końca 2015 :D niestety nie mogę ( narazie ) pisać nawet z allta bo wiem że na tym forum są 3 osoby które mogą mnie rozpoznać a w tym momencie moje chary są tak ulokowane że dla po stronnej osoby kształtuje się obraz niewyobrażanego konfliktu interesów.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej