Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Filip Bonn:
Dobry jestem 8)
[SAK] Ramzes XII:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Lutego 01, 2017, 11:57:22 ---Haha za słaby na kb. Tego jeszcze nie słyszałem. Jak ja byłem w c0venie, a było to około dwa lata temu, to mieliśmy wglad w kasę i jak było trzeba to wydawano nam dready do użytku. Srp było na pewno za logi i chyba recony. fc dostawali plexa co miesiac. Bpc było malo, ale było to związane z czasem kopiowania. Więc nie pierdol o niejasnosciach itd, bo to bzdury. Wystarczy chciec i Xeo udostępniał co chciałeś i był otwarty na większość pomysłów. Te zarzuty są totalnie z dupy.
--- Koniec cytatu ---
Wrzuć skile na jeden to może kiedyś dostaniesz inva do mojej floty dzieciaku. Wyjdź ze swojej dziury pojeździć po świecie eve i popytaj o srp jaki byl i jest w Ali które ciagnely 80% mniej iskow od coven
Z bufu niestety też został mocno wytarty stempel :-X po cartelu równia pochyła bo wasze tzw pro pvp bylo tak nieudolnie prowadzone że teraz może na Wielkanoc jak pologujecie alty zbierzecie gang piętnastu.Niestety dobrymi polskimi korpami wladali ludzie małego formatu i budowanie sily przedkładali na allegro.
Isengrim:
[WILD5] Gagat:
a kto powiedział, że ja chce do twojej floty ? Zresztą nawet nie wiem czyjej, bo nie masz jaj podpisać się nickiem swego maina z eve. Jest jeden sposób żeby rozwiązać twój zajebisty problem. Załóż swego korpa, stwórz swój ally i pokaż wszystkim jakim jesteś człowiekiem wielkiego formatu. Chyba, że jednak nie potrafisz i tak naprawdę umiesz tylko gadać.
Qlko1:
Gagat, ty dzieciaku :D
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej