Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Gaavrin:
Ja jestem dyslektykiem, więc mi pewne rzeczy nie przeszkadzają ;p i moge sobie popolemizować z Ramzesem.
C0ven jak każdy alliance do zarządzania swoimi zasobami potrzebuje ludzi, któży a) są lojalni, b) mają czas i możliwości, c) chce im się. a i b jeszcze znajdziesz, ale z c to już problem. A jak już się taki frajer znajdzie to zaraz wyskakuje banda miernych ludzików, któży twierdzą, że na pewno robią to dla tego, że kasa płynie do ich kieszeni. Bo nie potrafią wyobrazić sobie żeby ktoś robił to z innego powodu.
Ja potrafie sobie to wyobrazić, widze ile roboty odwalaja ludzie tacy jak Old Piosall czy Karamba dzisiaj dla c0venu i robią to dla własnej satysfakcji. Jestem pewien że nie mają z tego nic poza jakimiś drobnymi nagrody. Nie wiem jak było wcześniej, nie wiem o kim mówisz, ale nie uwierze że ktoś, kiedykolwiek sprzedawał aliansowe iski na allegro.
[WILD5] Gagat:
Haha za słaby na kb. Tego jeszcze nie słyszałem. Jak ja byłem w c0venie, a było to około dwa lata temu, to mieliśmy wglad w kasę i jak było trzeba to wydawano nam dready do użytku. Srp było na pewno za logi i chyba recony. fc dostawali plexa co miesiac. Bpc było malo, ale było to związane z czasem kopiowania. Więc nie pierdol o niejasnosciach itd, bo to bzdury. Wystarczy chciec i Xeo udostępniał co chciałeś i był otwarty na większość pomysłów. Te zarzuty są totalnie z dupy.
[FNA] Alicja Delicja:
Czego wy nie rozumiecie... przecież Xeo wam uczciwie wszystko napisał a DalDalPort, szycha z covenu potwierdził.
Dla debili tłumacżę: były przekręty bo mechanika gry na to pozwalała i samo ccp i sami jesteście sobie winni że tego nie robiliście a ktoś robił.
Xeo przyznał że dostali "opieprz" od adminów i że im teraz na ręce patrzą i że siedzi na kupie złota którą wy powinniście mieć ale z racji swojej głupoty nie macie,
jak smok i śmieje się - i słusznie!
Xeo jest uczciwy i góruje nad wami intelektem.
tak pisze alice9 matołki :)
Qlko1:
Macierewicze centrali :D
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Jakub Trokowski:
Liczyłem na jakąś dhramę, nie rekordową, ale jednak - jestem zawiedziony. :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej