Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[SAK] Ramzes XII:
A ile lat wglądu nie miałeś? Ja do covenu nic nie mam tylko do kilku do ludzi którzy mając do wyboru srp i allegro wybrali to drugie. Jesteście petem ruskich bo to bociaze i wygoda to istniejecie proste i oczywiste niestety project steinvagon upadl w chwili kiedy jest problem z zebraniem jednej calej floty a takie aaa powinni zmienić nazwę na banda piętnastu ale nie o tym chciałem przypomnieć o sile Ali i jego przejrzystych dochodach świadczy jego srp i z moich wyliczeń wychodzi (techmoony rent boty etc) ze coho winno miec na srp co miesiąc przynajmniej 2 triliony iskow ale triliony szly na allegro przecież.
Qlko1:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 01, 2017, 09:55:41 ---A ile lat wglądu nie miałeś? Ja do covenu nic nie mam tylko do kilku do ludzi którzy mając do wyboru srp i allegro wybrali to drugie. Jesteście petem ruskich bo to bociaze i wygoda to istniejecie proste i oczywiste niestety project steinvagon upadl w chwili kiedy jest problem z zebraniem jednej calej floty a takie aaa powinni zmienić nazwę na banda piętnastu ale nie o tym chciałem przypomnieć o sile Ali i jego przejrzystych dochodach świadczy jego srp i z moich wyliczeń wychodzi (techmoony rent boty etc) ze coho winno miec na srp co miesiąc przynajmniej 2 triliony iskow ale triliony szly na allegro przecież.
--- Koniec cytatu ---
D00m, czy w grę wchodzi chociaż warn za gwałcenie języka polskiego ze szczególnym okrucieństwem?
Jako typowy wzrokowiec czuję się pokrzywdzony.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[SAK] Ramzes XII:
Ja bylem szczególnie pokrzywdzony jak kiedys oglądałem twoje mierne pvp ;D aż cie z litości nie ujebalem żeby mi nikt nie zarzucał grifu i kilowania kerberow nawiasem mówiąc byleś i jesteś za cienki na mój kb pisze jak se chce a drugie primo z dzieciakami nie gadam wiec czuj sie wyróżniony
[BU FU] Karas:
@ramirez
Qlko1:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 01, 2017, 10:08:16 ---Ja bylem szczególnie pokrzywdzony jak kiedys oglądałem twoje mierne pvp ;D aż cie z litości nie ujebalem żeby mi nikt nie zarzucał grifu i kilowania kerberow nawiasem mówiąc byleś i jesteś za cienki na mój kb pisze jak se chce a drugie primo z dzieciakami nie gadam wiec czuj sie wyróżniony
--- Koniec cytatu ---
Mam moralnego kaca, czuję, że znęcam się nad Tobą intelektualnie samym faktem prowadzenia dialogu :)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej