Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (201/353) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Filip Bonn w Stycznia 30, 2017, 08:04:07 ---Tak w ogóle to Coven ma jakieś tytany po tych 12 czy iluś tam latach isnienia?

--- Koniec cytatu ---

Nie, ja je skradłem WSZYSTKIE.

Filip Bonn:
Kiedy to było... od tego czasu to ja sam prawie na tytka uzbierałem a co dopiero Alliance.

[BU FU] Karas:
do czego to doszlo. centrala broni covenu przed debilami: ]

Zlorf:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Stycznia 30, 2017, 13:53:20 ---do czego to doszlo. centrala broni covenu przed debilami: ]

--- Koniec cytatu ---
Centrala to forum kowenu! UA też była c0venowa!

"SzlachcicPolny 1 mies. temu 0
@keneth_: Oczywiście że jest. Centrala od zawsze jest c0venowa. Dlatego nikt normalny tam nie wchodzi wiecej razy niz wymaga post rekrutacyjny i jego sprawdzanie co jakiś czas"
http://www.wykop.pl/wpis/21147651/witam-jestem-rekruterem-najwiekszego-polskiego-soj/

Deaell Portt:
O ceny plexow sie nie martw, chlopaki z RLDS nadal swoje posy maja. C0ven jest tak przejrzysty jak gowno w szambie. To jedyny znany mi alians, ktory nie daje rozliczen swoim czlonkom : z skad, za co/ na co , za ile itp itp. Gdy bylem w ally i pytalem o te sprawy i posy w Stain/Eso kto jest wlascicielem i dlaczego taki podzial to robione ze mnie idiote i ze gownoburze krece.

Pierwsza wieksza wtopa i alians stwierdzil, ze nie stac go na rekompensowanie strat po siedzieniu latami na promykach, posiadania ally renterskiego w postaci inter brass. Nikt niczego nie udowodni bo nikt poza paroma osobami nie ma do tego dostepu. Xeo jest fajnym czlowiekiem, ale ma takie panowanie nad swoim aliansem jak kierowca po 2 flaszkach wodki. Sam o sobie mowil, ze jest tylko ceo tytularnym bo nikt nie chcial zostac. Wielka kradziez tytanow byla mozliwa bo dali loginy i hasla do tych tytkow swoim znajomym z rl wiec w gre wchodzil pewnie ego, ze dali sie tak porobic. A z tego co zrozumialem to najwieksza wina byla Xeo bo zaufal Becollowi.

Do dzisiaj pamietam historie jak to juz nie pamietam nick gostka, byl oddelegowany do sprzedazy urobku z posow z Eso i przy rozliczaniu zapodzialo mu sie 200 bln przy przelewach (przynajmniej taka sume podawal na tsie). Kilka miesiecy pozniej znalazl ta kase i byl na tyle uczciwy, ze ja oddal i opowiadal o tym na tsie. Przez te kilka miechow w kabzie c0ven brakowalo 200 bln, ale nikt sie gostka nawet nie zapytal o te zagubiona forse. Wiec , albo taki burdel, albo takie male pieniazki wiec nikt sie nie przejal. Na temat aliansow capital bpo to nawet nie ma sensu zaczynac rozmowy w c0ven. Skonczylo sie na tym, ze swojego carriera budowalem z bpc kupionych w h-secu. Dla mnie c0ven to jest przypadek dlugiego conu i spijaniu smietanki przez kilka osob. Jestem ciekawy, kiedy to sie zakonczy i kto zabierze wszystkie zabawki. Zartuje przeciez wszyscy wiemy, ze to bedzie Xeo :D (po dramie z tytkami tylko on mial dostep, moze sie to zmienilo).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej