Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
GlassCutter:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Czerwiec 21, 2012, 15:23:49 ---To są jakieś poprawki do hi/low?
--- Koniec cytatu ---
FN:
widać ludziom się znudziło trzymanie cudzego dreda w paszczy - wasz dołek to efekt polityki mnożenia altów z superami dyrektorów i brak inwestycji w zwykłych w ludzi. Na parę kont cięzko się zasówa co nie?
Xeovar:
--- Cytat: FN w Czerwiec 21, 2012, 15:37:29 ---widać ludziom się znudziło trzymanie cudzego dreda w paszczy - wasz dołek to efekt polityki mnożenia altów z superami dyrektorów i brak inwestycji w zwykłych w ludzi. Na parę kont cięzko się zasówa co nie?
--- Koniec cytatu ---
Nie bardzo rozumiem co chcesz powiedzieć lub o co zapytać w tej wypowiedzi.... C0ven jako sojusz ma tylko kilka tytanów, pozostałe supery są korpowe i prywatne.... i w żaden sposób nie są one finansowane przez sojusz.
Brak inwestycji w ludzi ? Rozwiń tę myśl proszę, bo zasadniczo wszystko co robimy jako sojusz jest po to żeby zwykłym ludziom było lepiej. Mało gdzie (poza goonami i innymi blobami siedzącymi na technetium) będziesz mógł latać za darmo na pvp (tracąc statki), za cenę inwestycji w pierwszy - bo potem jest refundacja (niestety nie stać nas na pełny refund wszystkiego, ale statki specjalistyczne owszem, więc m.in. cepy i dykty są "za darmo"). Jest jeszcze kilka innych bonusów które C0ven daje zwykłym ludziom opisanych w wątku na naszym forum.
Jeżeli masz pomysły na jakieś inne to zapraszam, chętnie skorzystamy :)
jurekiedi:
Byłem w low widziałem. Podobało mi sie, znudziło mi się. Wróciłem. I nic z tych rzeczy co piszesz drejk.
Ale w sumie nie ma sie co dziwić kazdy chwali swój punkt widzenia, tak samo jak ty wielu ludzi od nas tez pewnie nie dostrzeże róznych faktów z ich perspektywy.
Obecnie c0ven choć mniejszy wciąz stoi na solidnej podstawie która była budowana przez wielu od kilku lat.
Jest jakis inny taki polski alians, lub duży korp który moze z tym konkurować?
Po pobycie w low i porównaniu tego i siego spokojnie mozna stwierdzić ze c0veniaki mają się czym chwalić, a inni czego im zazdrościć. Zarówno pod względem zasobów, ludzi - czyt. oskilowanych i aktywnych, sojuszników, terenów itd itp. bla ble ble
O mamo mam nadzieje ze nie bedzie za dużo trola. Uciekam
Rash'kan:
--- Cytat: jurekiedi w Czerwiec 21, 2012, 16:05:13 ---Obecnie c0ven choć mniejszy wciąz stoi na solidnej podstawie która była budowana przez wielu od kilku lat.
Jest jakis inny taki polski alians, lub duży korp który moze z tym konkurować?
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej