Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Co słychać w Eve?

<< < (12/14) > >>

Gaunt:

--- Cytat: Colonel w Czerwca 27, 2012, 06:54:58 ---ot piractwo...
Ty strzelasz do rata,
Ja poluje na samotnego górnika w zadupiu...
ktory jest jedynym osobnikiem w okilicy jaka mi losowo przypadla na dzisiejszy wylot.
Czasem ludzie zaplaca za uwolnienie, czasem nie...to "nie" generuje statystyki, ktore tak bardzo uwielbiacie.
Liczy sie zabawa w probe zdobycia ISK ze zrodla innego niz podsowane przed nos przez ccp
formy exterminacji bezmozgich pixelkow,
Zastanow sie, czy wieksza satysfakcja jest upolowac swinie we wlasnej zagrodzie? czy isc do lasu poszukac czegos co moze spuscic Ci manto i przyniesc to na obiad ?

--- Koniec cytatu ---

No, ale Ty tego nie przynosisz na obiad, Ty zabierasz od tego pieniadze i dopiero kupujesz obiad w pobliskim MCDrive poczym jedziesz dalej szukać pieniędzy na obiad na jutro.

a tak btw. to fajne wytłumaczenie jest na wszelki wypadek :D "mam małe kb bo biore ransom" :< <dowciap>

VonBeerpuszken:
Niektórzy po prostu nie grają dla KB i statystyk, liczy się dobra zabawa a nie kolejna cyferka na durnym killboardzie.

GlassCutter:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwca 27, 2012, 07:06:51 ---Niektórzy po prostu nie grają dla KB i statystyk, liczy się dobra zabawa a nie kolejna cyferka na durnym killboardzie.

--- Koniec cytatu ---
Czego jak czego, ale tego centrala się nigdy nie nauczy, można tłumaczyć do znudzenia a i tak temat powraca co jakiś czas. Czekam z niecierpliwością na wyzwiska pod adresem solo pvperów, że staty ujowe :D

[CBIRR] Soobocz:
Kurde co tu zrobic aby mi sie znowu chciało grać w ta grę, a nie zmieniać tylko skile ?

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Soobocz w Czerwca 27, 2012, 09:59:12 ---Kurde co tu zrobic aby mi sie znowu chciało grać w ta grę, a nie zmieniać tylko skile ?

--- Koniec cytatu ---

Ja bym to ujął inaczej - kurde co tu zrobić żeby nie zadawać głupich pytań?
Nie chce Ci się grać to nie graj, jak nie masz pomysłu to widocznie ta gra nie jest dla Ciebie, poszukaj czegoś innego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej