Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Co słychać w Eve?

<< < (8/14) > >>

Gaunt:

--- Cytat: Colonel w Czerwca 23, 2012, 12:17:34 ---czyzby milicja okazala sie byc "przereklamowana" ?

--- Koniec cytatu ---

wiesz co milicja sama w sobie nie jest przereklamowana, ale jeżeli ktoś nie ma czasu cały dzien grać ( nie mówię tutaj na przykład o mnie, ale o innych) to po prostu leci do matarów, na beacona i czeka aż cos przyleci. Milicja jest genialna i jest masa rzeczy do roboty, ale co mamy poradzić, że matarowie latają traszerkami, zanim wszedł patch do milicji to jak się mówiło o ammarach? Pamiętacie,
"amarrowie samymi pimp-wozami się szlajają, legiony, carriery itd." a teraz? traszher party i to wszystko :P
nie mówie, że to źle tylko po prostu monotonia, bo jak zabijasz setny raz traszera traszerem to po prostu to już nudne jest bo masz taką wprawę i ogranie, że każdego w takim statki zabijesz. Dodatkowo teraz zaczeli latać traszerami na jammerze matarskim to już jest tak, że wlatujesz np. vagasem do matarów a tu POP falcon POP griffin POP blackbird i trzeba uciekać :D

GlassCutter:

--- Cytat: Mikanao w Czerwca 23, 2012, 12:43:38 ---https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=124145

mały przekręt ;)

--- Koniec cytatu ---
zerknij 8 postów do góry

Crux:
Mógłby ktoś zalinkować killmaile indyków\frachtów, o których pisze Aryth w swoim artykule?

Doom:
Ja bym prosił o streszczenie tego. Takiej ściany tekstu nie jestem w stanie łyknąć w angielskim modyfikowanym wtretami potoczny,i czy inszym czymś co zwykle spotykam w takich eleboratach

Pol Kent:

--- Cytat: Doom w Czerwca 23, 2012, 16:51:21 ---Ja bym prosił o streszczenie tego. Takiej ściany tekstu nie jestem w stanie łyknąć w angielskim modyfikowanym wtretami potoczny,i czy inszym czymś co zwykle spotykam w takich eleboratach

--- Koniec cytatu ---

Doom, wersja short specjalnie dla Ciebie.  ;)

CCP zlamiło i przekombinowało z nowymi zasadami FW. W rezultacie w określonej sytuacji możliwy stał się numer:
1. Bierzemy ship z ładunkiem wart powiedzmy 1bil
2. Umieszczamy odpowiednie alty po obu stronach barykady FW
3. Lecimy tym shipem (np. ale Matari)
4. Zabijamy tego shipa (np. alt Amarr)
5. Za zabicie shipa (alt Amarr) zgarnia reward w wysokości np. 30bil i do tego jeszcze np. 200k LP milicyjnych

Takie perperuum-mobile.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej