Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Co słychać w Eve?
Nitefish:
--- Cytat: Gellenter w Czerwca 21, 2012, 19:52:23 ---A wiecie dlaczego ludzie nie idą do naszego wspaniałego Covenu, tylko wolą dołączać do AAA i innych ally? Głównie przez waszą reputację i wysokie cechy wynajmu. ...
--- Koniec cytatu ---
Dziś byłem na roamie z Coven + UA. Spotkaliśmy właśnie tych "polaków", którzy woleli dołączyć do AAA czy innych ally (tu: En Garde). Takiego mięsa, bezmózgowia oraz braku umiejętności wysławiania się w języku ojczystym chyba nie spotkałem nigdzie w Eve.
Co było powodem wylewnego przywitania? Oj lotnisko zostało niestety pochwycone... oj joj. Jakie to zło się wylało, powitalne teksty od naszych światłych kolegów z tych "lepszych aliansów z reputacją":
"lub3ka > XXX wypierdalaj"
"lub3ka > TO NA NOC TU ZOSTANIECIE PEDALY"
" Claude Duval > Ty cipaku polaczku posrany won buda won Kieuba BIG -pizda" <- to o mnie, jednak ceptor w skanie wyzwala negatywną energię...
Zdziwiło mnie też, że osoba nie potrafiąca po polsku złożyć zdania umie obsługiwać komputer. Czyż to nie zadziwiające?
Skeer:
lol :D
kare miśki w akcji :P
Theronth:
--- Cytat: Nitefish w Czerwca 22, 2012, 01:45:14 ---Dziś byłem na roamie z Coven + UA. Spotkaliśmy właśnie tych "polaków", którzy woleli dołączyć do AAA czy innych ally (tu: En Garde). Takiego mięsa, bezmózgowia oraz braku umiejętności wysławiania się w języku ojczystym chyba nie spotkałem nigdzie w Eve.
Co było powodem wylewnego przywitania? Oj lotnisko zostało niestety pochwycone... oj joj. Jakie to zło się wylało, powitalne teksty od naszych światłych kolegów z tych "lepszych aliansów z reputacją":
"lub3ka > XXX wypierdalaj"
"lub3ka > TO NA NOC TU ZOSTANIECIE PEDALY"
" Claude Duval > Ty cipaku polaczku posrany won buda won Kieuba BIG -pizda" <- to o mnie, jednak ceptor w skanie wyzwala negatywną energię...
Zdziwiło mnie też, że osoba nie potrafiąca po polsku złożyć zdania umie obsługiwać komputer. Czyż to nie zadziwiające?
--- Koniec cytatu ---
Szympansy potrafią obsłużyć klawiaturę, czemu by nie kolesie z En Garde?
Osobiście i tak moim ulubieńcem jest jeden kolo z Polisha, Zlystaszek czy jakoś tak. Kolo jeździ po wszystkich i wszystkim a sam wynajmuje system od Ev0ke :D
Tloluvin:
--- Cytat: Nitefish w Czerwca 22, 2012, 01:45:14 ---powitalne teksty od naszych światłych kolegów z tych "lepszych aliansów z reputacją" [ciach]
--- Koniec cytatu ---
Takie teksty to chyba nadaja sie na petycje i bana. W koncu chamstwo trzeba tepic
Isengrim:
--- Cytat: Kamel w Czerwca 21, 2012, 21:41:50 ---Polacy :D
--- Koniec cytatu ---
Nic sieee nie stałoooo, Polacy nic sie nie stałoooo ...
A to nie ten watek. ;)
Serio, jestescie pewni ze to nie gugiel translator?
Z tym, ze nie potrafimy nic razem zrobic to coz - zapraszamy i zrobcie cos razem z nami. ;)
c0ven jest i sie trzyma, Frozen Synapse jest rowniez rdzennie polskim projektem i jak widac ma sie calkiem niezle, dzialajac w FW. Nie znam dokladnie naszych ukladow w swiecie WH (dla mnie WH to w ogole undiscovered country w EvE), ale tez zdaje sie sa tam prezne wylacznie polskie struktury. Wiec nie rozumiem troche pitolenia "ze my Polacy to nic razem nie umiemy". Ci, ktorzy chca sie bawic w podobny sposob doskonale sobie radza razem. No chyba ze znowu wracamy do mrzonek o "Wszechpolskim Aliansie Wszechpolakow, oi!" ale z nimi chyba sie rozprawilismy dawno temu.
Jest troche posucha i jak widac, duza czesc polskich organizacji w EvE zaczyna podejmowac wspolne akcje - takie jak roamy z Unseen Academy (c0ven, BUFU), wypady do lowseca. Jak widac mozna wspolpracowac, nie tworzac jakichs sztucznych narodowych tworow.
Aha no i po raz kolejny warto przypomniec, ze owe mistyczne "narodowe" organizacje innych narodow potrafia odstawiac takie same dramy i trolle jak my, albo i jeszcze lepsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej