0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Siema Sznupo Jak coś to skrypt do punktowania na onyxa zamiast standardowej bańki
More falcons!
Je baććć je baććć Eceeeeeemmmm !!!!!
hiden na następny faction night napisz ze jest to flota promująca twój aliance
hiden na następny faction night napisz ze jest to flota promująca twój aliancebo myślę ze ludzie powinni o tym wiedzieć a bynajmniej ja jako pilot i fc c0venu chciałbym o tym wiedzieć a nie dopiero na flocie sie otym dowiadujejako kolega chętnie ci pomogę bo najważniejsze dla mnie to wyciągnąć ludzi z hiseca i pokazać im ze pvp to najlepsze co daje nam eve i nie ważne gdzie pójdą czy do milicji, pbn, bufu, coven, czy gdzie indziej ważne aby bawili sie w pvppozdro 4all
jeśli coś mniej fajnego ...ja myślałem po zapowiedziach że więcej życia jest w low.poza docking games z shadow cartel i tą drugą grupą która uparcie ustawiała starcie tak żeby sobie rape fight zrobić to nie dużo tam było widać...
p.s zabieram sie za BR
o przerwie i po wydoku lokal w Tama gdzie bylismy spuchl o 30 osob. W Skanie pojawily się Bsy i guardiany. Goscie polecieli pod stacje wiec nie bardzo uśmiechało nam się z nimi włączyć gdy ich 7 guardianow mialo opcje na dockowanie w tej stacji. Gdy ruszyli na gejta naiwnie polecieliśmy za nimi na optimal 50 i 70 km potestowac ich tanka. Tank mieli dobry ale nie chcieli włączyć i wyskoczyli… jak się okazalo po posilki i po przesiadke. Wrocili do nas w jakiejs dziwne przesadzonej formie 9 guardianów, 12 macharieli, 3 protki, 3 loki, vindycatory, armagi navy i abadony. Na prawde flote mieli przesadzona i tutaj zaczela się dyskusja. Szczerze powiem nie byłem na to przygotowany, goscie byli ustawieni pod nas i nie bardzo mielismy szanse coś tutaj ugrać. Owszem można było spektakularnie wdupic caly nasz gang co tez dalo by ludziom wrażeń i emocji, ale decyzja większości postanowiliśmy nie walczyc.
Miało mnie nie być, ale udało mi się jakimś cudem zalogować.Mocno spóźniony, ale dogoniłem naszą flotę lecąc kilkanaście jumpów bez scouta po lowsecu, no i załapałem się na parę killi.Fajnie było... czekam na następny wypad we wrześniu... co to będzie ... Gallente?
Racial Roams Take 2Howdy allFor this weeks Sunday racial roam we will be taking the Caldari out for a spin. Form up is in HEK at 18:00 on the 23rdShip types: Any CALDARI Fitting: Shieldand that is the only 2 rules and yes. you can bring the damn drake.Look forward to seeing you all there. Ashurman