Forum Gry > World of Tanks

WoW Global Alpha

<< < (3/5) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 10, 2012, 14:59:50 ---Czy ja widze tam heksy ? No thanks.

--- Koniec cytatu ---
Tam nie ma hexów.. Gra jest jak najbardziej w czasie rzeczywistym, całkiem przyjemnie się w to gra

Jrkan:
Pierwszych kilkanaście walk na klawiaturze i myszy to był koszmar, ale z czasem jest coraz łatwiej. Widziałem jednak co potrafią robić gracze z odrobiną skilla i odpowiednim sprzętem, typu zestaw HOTAS. Jak taki wsiadł na ogon to ofierze zostawało kilkanaście sekund życia. Póki co lepiej mi się w to gra niż w WoT, bo nie ma jeszcze całego tego gówna które ma wymuszać na graczach płacenie.

SokoleOko:
Patrząc jaki syf zrobili z WoT, prędzej będę grał w War Thunder (World of Planes) niż w ten białoruski gnój.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 10, 2012, 17:41:17 ---Patrząc jaki syf zrobili z WoT, prędzej będę grał w War Thunder (World of Planes) niż w ten białoruski gnój.

--- Koniec cytatu ---

Rozwin kwestie syfu?

Ptysiu:
W WoWp gra mi się całkiem nieźle, chociaż do sterowania trzeba naprawdę przywyknąć (próbowałem na padzie, oraz mysz+klawa). Natomiast, tak jak Sokole, wypatruję na horyzoncie WoP, bo już po filmikach wydaje się, że będzie deklasować pod każdym względem WoWp.

WoWp ze względu na sterowanie to dla mnie ni pies ni wydra, ni to symulator, ni arcade. O ile w przypadku WoT działa to nieźle, to zastąpienie osłon, za którymi moźna by się schować utrudnionym sterowaniem jest dla mnie porażką. No nic, to mimo wszystko wciąż alfa, a ja mam nadzieję, że goście z WG nie skończą jako gwiazdorzy jednej gry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej