Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Jeśli ktoś miał wątpliwości...

<< < (22/23) > >>

sc0rp:

--- Cytat: LosBekoczoS w Marca 31, 2012, 01:24:50 ---Heh ile sanctumow musisz zrobic zeby z -5 dojsc do +5 ?::D

--- Koniec cytatu ---
jak masz mozg i zalezy ci zeby asap odrobic standing to bijesz jednego BSa i skaczesz do systemu obok.

a swoja droga czy konkord atakuje chary z low ss, czy tylko policja? Jak tylko policja to mozna sobie nawet i -10 miec policja gowno Ci zrobi

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marca 31, 2012, 02:26:43 ---jak masz mozg i zalezy ci zeby asap odrobic standing to bijesz jednego BSa i skaczesz do systemu obok.

a swoja droga czy konkord atakuje chary z low ss, czy tylko policja? Jak tylko policja to mozna sobie nawet i -10 miec policja gowno Ci zrobi

--- Koniec cytatu ---

Tylko policja. Myślisz że w jaki sposób ludzie latają tam i z powrotem typhonami i tornado(wcześniej tempestami) mając -10ss. Co więcej mogę powiedzieć, że nie dość że to nie przeszkadza to jeszcze pomaga ( instawarpy po przeskoku)  ;D

Swoją droga Concordowi też da się uciec , tylko wymaga to trochę więcej wyczucia i wprawy + 15 minut ciągłej uwagi przy warpowaniu , no i przede wszystkim jest zakazane przez CCP.

Dux:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Marca 31, 2012, 18:34:04 ---Tylko policja. Myślisz że w jaki sposób ludzie latają tam i z powrotem typhonami i tornado(wcześniej tempestami) mając -10ss. Co więcej mogę powiedzieć, że nie dość że to nie przeszkadza to jeszcze pomaga ( instawarpy po przeskoku)  ;D

--- Koniec cytatu ---

Pod warunkiem, że sie nie zagapisz na moment/komp nie przylaguje/nie wskoczysz czymś cięższym. Bo z punktem to już instawarpa nie ma :P

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Dux w Marca 31, 2012, 18:42:36 ---Pod warunkiem, że sie nie zagapisz na moment/komp nie przylaguje/nie wskoczysz czymś cięższym. Bo z punktem to już instawarpa nie ma :P

--- Koniec cytatu ---
Czymś cięższym od bsa ? No w sumie orcą można spróbować  :D
Właśnie po to jest instawarp żeby nie trzeba bylo się przejmować punktami , poza tym na disco bsy (równiez na alpha bcki)montuje się często wcsa/y (pomagają jak sie czeka np kilkanaście sekund na cel z dala od bramy a cel się nie pojawi i trzeba odwarpować mając punkty policji na sobie) . Z tym, że bez wcsow tez spokojnie mijałem kampy latajac na trasie urlen-amarr czy w kierunku rens 20j itp.. i żaden cep nie mógł mnie wychaczyć.

Jonas:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Marca 31, 2012, 18:34:04 ---Swoją droga Concordowi też da się uciec , tylko wymaga to trochę więcej wyczucia i wprawy + 15 minut ciągłej uwagi przy warpowaniu , no i przede wszystkim jest zakazane przez CCP.

--- Koniec cytatu ---
Po dzisiejszym patchu już nie będzie możliwe.

--- Cytuj ---Pilots with a Global Criminal Countdown in high security space will be prevented from warping (if they are in any ship other than a capsule). This is to prevent a tactic declared to be an exploit recently.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej