Eve Online > Crucible
Zmiana nazw część 2
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Marzec 01, 2012, 09:36:54 ---A tak ich chwaliłeś:
--- Koniec cytatu ---
I dalej chwalę, jeden moduł z listy kilkuset mi się nie podoba.
--- Cytuj ---Chociaż jakieś tam wątpliwości miałeś:A starsi koledzy mówili: "to nie jest koniec" ;) 8)
--- Koniec cytatu ---
Jak tak dobrze przyszłość przewidujesz to podaj jakieś numery na totka ;)
--- Cytat: Dormio w Marzec 01, 2012, 10:20:27 ---Czyli mamy pierwszy wyjątek w nowej nomenklaturze... ;)
... to może lepiej nic nie zmieniać i zostawić po staremu ? :P 8)
--- Koniec cytatu ---
No jak na razie jedynym wyjątkiem jest to, że teraz skilla powinni też zmienić na light missile zamiast standard missile (edit: i assault z heavy na assault). A podejrzewam że jest array, bo nie mieli lepszego pomysłu jak sobie poradzić z modułem który jest modułem cruiserowym a strzela amunicją niecruiserową. :) Sam ten moduł już jest wyjątkiem.
Light Assault ML jest zupełnie bez sensu. Array ma taki sens, że po prostu to złożone kilka(naście) launcherów z fregat w jeden moduł, dlatego już na fregatę nie zamontujesz.
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 01, 2012, 10:35:34 ---I dalej chwalę, jeden moduł z listy kilkuset mi się nie podoba.
Jak tak dobrze przyszłość przewidujesz to podaj jakieś numery na totka ;)
--- Koniec cytatu ---
Po co - przecież jesteś zadowolony z życia. Zaledwie jeden moduł z listy kilkuset - to mniej jak 1%, ot błąd statystyczny.
--- Cytat: Ranshe w Marzec 01, 2012, 10:35:34 ---A podejrzewam że jest array, bo nie mieli lepszego pomysłu jak sobie poradzić z modułem który jest modułem cruiserowym a strzela amunicją niecruiserową. :) Sam ten moduł już jest wyjątkiem.
--- Koniec cytatu ---
Też tak uważam.
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Marzec 01, 2012, 10:42:57 ---Po co - przecież jesteś zadowolony z życia. Zaledwie jeden moduł z listy kilkuset - to mniej jak 1%, ot błąd statystyczny.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co nazwy modułów w grze mają wspólnego z moim zadowoleniem z życia...
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 01, 2012, 10:59:39 ---Nie wiem co nazwy modułów w grze mają wspólnego z moim zadowoleniem z życia...
--- Koniec cytatu ---
No ja też nie wiem co nazwy modułów w grze mają wspólnego z totkiem. :P
Ranshe:
Ej, Dormio, weź idź po kawę albo coś i się obudź ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej