Eve Online > NoobGarten
problemy noba
Doom:
--- Cytat: Sagitariusz w Lutego 22, 2012, 12:30:26 ---co do misji dajcie jakikolwiek solucje misji (i tu cytuje co wzięli se mój błąd do serca) dajcie cokolwiek po polsku
pozdrAWIAM
--- Koniec cytatu ---
Nie ma takich opisów i wątpię aby komuś chciało się je robić dla jednej osoby. Wzmiankowany survival ma strasznie lopatologicznie wyjaśnione misje.
Tu nie ma czegos takiego jak w crpg dialogi itp. Misje w eve dziela się tak:
- leć i wyrżnij co spotkasz
- leć i wyrżnij co spotkasz a potem zabierz coś konkretnego z wraku / puchy po strukturze
- leć i skop skałkę
- leć wybij co spotkasz a potem skop skalkę
- leć po ładunek do x wróć do agenta z ładunkiem
- weź paczke od agenta i .leć z nią do x
Doom:
--- Cytat: Sagitariusz w Lutego 22, 2012, 13:00:27 ---nie to jest lenistwo a ja tego poszukuje bo miałem kiedyś tylko znaleźć nie mogę znam za to rosyjski i niemiecki
--- Koniec cytatu ---
A jak znasz niemiecki to masz ułatwienie. Swego czasu sporo niemieckich stronek w tym języku widziałem. Z jednej nawet przy pomocy googla korzystałem bo interesujący mnie materiał był tylko na niej (linki do tych stron to dwa komputery i pare stawiań systemu wstecz więc sam musisz sobie je znaleźć)
Isengrim:
Biorac pod uwage, ze ogromny odsetek graczy w EvE to Rosjanie lub ludzie z innych krajow bylego ZSRR, znalezienie solucji po rosyjsku rowniez nie powinno stanowic problemu.
Starakopara:
skoro znasz rosyjski i niemiecki to Eve możesz mieć w tych językach, zmieniasz sobie w menu po naciśnięciu esc ;D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej