Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Jak to jest i było w C0ven (było: [VIDE] Virtual Democracy - rekrutuje!!!!)

<< < (40/61) > >>

VonBeerpuszken:
Ranshe.. Ty na prawde nie wiesz co to jest przykład pierwszy z brzegu?..
A ten komentarz o "zadanym do domu" miał mnie ośmieszyć w oczach innych czytających? I miał znaczyć że dziecko jeszcze ze mnie.... ? Głupiś jak but.
Te Twoje wycieczki na temat moich doswiadczeń itp są właśnie na takim poziomie - szkolnym. Jak to górale spod Białegostoku mawiają - w dupie byłeś gówno widziałeś a mądrzysz sie jakbyś do głowy dotarł.
Czyli mam rozumieć że ZAWSZE  wiesz że tam gdzie polecisz znajdziesz zajebiaszczą bitkę? I nikt sie nie schowa ani nie rzuci carrierów? Kurde, w Totka zacznij grać...zresztą nie rozumiem dlaczego tak wybitny FC lata tylko z 5-cio osobowym gangiem a nie prowadzi flot Pandemików...a sorki, zapomniałem że skirmish PVP to jest jedyne słuszne PVP.
Wybacz, z mojej strony totalny EOT (przynajmniej jeśłi chodzi o Twoje śmieszne komentarze), straciłeś jakiekolwiek argumenty i wyjechałeś z tekstami typu -  a twoja mama jest głupia!

Ranshe:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 13, 2012, 17:51:38 ---(cut brednie)

--- Koniec cytatu ---

Czyli jednak nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że twoje wizje nie są jedynie słuszne, i inni mogą mieć zupełnie inne doświadczenia.

Mógłbym się znizyć do twojego poziomu i wstawić jakiś śmieszny demotywator, ale szkoda mi czasu. Wolę zalogować się i poszukać tych mitycznych kolesi, którzy przed 5 osobami będą się bronić 20 carrierami.

Życzcie mi szczęścia! :)

Val Heru:
Chyba nadszedł czas żebyśmy wystawili naszego reprezentanta w CMS.

CATfrcomCheshire:
Wystawmy Mikkera

Val Heru:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 13, 2012, 21:45:11 ---Wystawmy Mikkera

--- Koniec cytatu ---
you have my bow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej