Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Jak to jest i było w C0ven (było: [VIDE] Virtual Democracy - rekrutuje!!!!)
VonBeerpuszken:
Z tego co czytam, nie tylko ja i nie tylko jedna grupa covertowcow by na tym zyskala, swoja droga, gdyby rzeczywiscie CCP wprowadzilo ktorys z pomyslow, wystarczyloby wrocic do hiseka i juz bys sie czul jak w domu, bezpiecznie.
A swoja droga, blokowanie tych pomyslow nie jest narzucaniem swojego stylu gry tym ktorym by sie to podobalo?
Ranshe:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 12, 2012, 15:25:25 ---Z tego co czytam, nie tylko ja i nie tylko jedna grupa covertowcow by na tym zyskala
--- Koniec cytatu ---
No to proszę o przykład. Co na tym zyskam ja i mój 5 osobowy gang?
--- Cytuj ---wystarczyloby wrocic do hiseka i juz bys sie czul jak w domu, bezpiecznie.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję, w moim domu w lowsecu czuję się wystarczająco bezpiecznie.
--- Cytuj ---A swoja droga, blokowanie tych pomyslow nie jest narzucaniem swojego stylu gry tym ktorym by sie to podobalo?
--- Koniec cytatu ---
A widzisz ode mnie jakieś propozycje typu "wprowadźmy local, sentry i gcc do wh"? Blokowanie tych pomysłów nie jest narzucaniem, bo lokal w aktualnie istniejącej formie aktualnie już istnieje, co tu mam narzucać?
VonBeerpuszken:
Wystarczy ze troszke bys pomyslal, i bys wiedzial co twoj gang by zyskal wylaczajac sobie czasowo lokal.
Wedlug ciebie wprowadzenie OPCJI WYBORU pomiedzy mam a nie mam lokalu jest narzucaniem stylu gry? Musisz byc strasznie przytloczony narzucaniem stylow w grze, w koncu opcji wyboru w tdj grze jest setki, poczynajac od statkow konczac na profesji i miejscu pobytu.
Ranshe:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 12, 2012, 15:46:05 ---(...)
--- Koniec cytatu ---
A wyglądałeś na takiego z którym da się podyskutować. To nara.
[VIDE] Herezja:
Dla mnie to Ty Ranshe nie potrafisz dyskutować. Kiedy sam widzisz, że Twoje argumenty już do Ciebie nie przemawiają to przysłowiowego focha jak mała dziewczynka strzelasz i zabierasz zabawki i idziesz w swój kont piaskownicy ];).
A co do lokalu to ... jak kolega wyżej napisał za coś co zwiemy lokalem odpowiada concord a tego nie ma w 0.0 czyż nie? I co by nie mówić a raczej nie pisać jest to wpisane w historyjkę CCP. Paradoks czy nie konsekwencja?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej