Eve Online > Crucible

Nowy website EVE

<< < (2/9) > >>

Goomich:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 08, 2012, 12:11:43 ---Dla gracza z jakimś tam stażem - bezużyteczna, szczególnie przez brak newsów na głównej stronie.

--- Koniec cytatu ---

Gracz ze stażem ma eve gejta.
Niech tylko dodadzą linki do acc managera i supportu i eveonline.com mogą sobie wsadzić.

[VIDE] Herezja:
W spisie statków np caldari w ogóle nie ma comandów ];) a u amarczyków jest jedynie abso (tak na szybko przeglądając).

Dla mnie jest to "kolejne bezproduktywne i bezpodstawne zamydlanie oczu" graczom.

ps. Szkoda, że od razu nie dają jakiegoś sondażu aby móc ocenić tą stronę ode mnie w skali od 1 do 10 miała by może z 2 (za grafikę i nic poza tym).

MrYogi:
Trochę źle podchodzicie do strony.

Storna przede wszystkim ma zachęcić nowych graczy do EVE, żeby załadowali terminal i opłacili subskrypcje i moim zdaniem spełnia swoje zadanie, taki wygład, ludzie zawsze na początku "jedzą oczami" reklama i tyle.

Natomiast osoby co już grają i tak znajdą co potrzebują.

Dla nas ważniejsze jest to co zmieniają w grze i jak ją poprawiają ( albo coś spier** ) aniżeli storna www :]

Tloluvin:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 08, 2012, 12:11:43 ---EDIT: dobra znalałem i newsy, i CSM i podobne...
--- Koniec cytatu ---
Jestem pelen podziwu bo mi po wyklikaniu paru stron na ktorych srodku widzialem wielka czarna plame z informacja o ladowaniu mapy odechcialo sie dalszego szukania

--- Cytat: Dormio w Luty 08, 2012, 12:52:35 ---Puszken - zgłaszaj się do CSMa, będę na Ciebie głosować  :D 8)
--- Koniec cytatu ---
Tylko niech wrzuci potem na forum link do strony z glosowaniem  ;)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Dormio w Luty 08, 2012, 12:52:35 ---Puszken - zgłaszaj się do CSMa, będę na Ciebie głosować  :D 8)

--- Koniec cytatu ---

APAGE  :o ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej