Eve Online > Crucible
Pacznoty do Krucybla 1.1
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Styczeń 24, 2012, 12:57:10 ---Coś przeoczyłem? W tych pn nie widze nic o kaczorze...
--- Koniec cytatu ---
CCP ma pomysł, żeby zmienić bonusy dreja - dać do RoF i zasięgu missili. Czyli koniec z bonusami do kinetyka i resów.
W linku, który podałem, jest dobra analiza, że choć chodzi w tej zmianie o "nerfienie" Dreja PvP, to tak naprawdę zabiją Dreja PvE, a w PvP będzie jeszcze lepszy.
Lt Rook:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 24, 2012, 13:08:32 ---CCP ma pomysł, żeby zmienić bonusy dreja - dać do RoF i zasięgu missili. Czyli koniec z bonusami do kinetyka i resów.
W linku, który podałem, jest dobra analiza, że choć chodzi w tej zmianie o "nerfienie" Dreja PvP, to tak naprawdę zabiją Dreja PvE, a w PvP będzie jeszcze lepszy.
--- Koniec cytatu ---
gdzie ten link? :P Reszta to prawda, sprawdzone w zmodyfikowanej pyfie, 20k ehp off (itak zostanie 60-70k zależnie od fitu), a HAMy będą miały 700+ dps OH @ 25+km :P pr0 nerf is pr0... >:D era Heavy Assault Missile Launcherow nadchodzi.
ninja edit: failem jest to że zabierają bonus do kinetyka, co sprawi że będzie trzeba zmieniać ammo, ale bonus do RoF zniweluje brak kin dmg bonusa.
jednym słowem robią buff skirmish drejka.
Isengrim:
http://www.evenews24.com/2012/01/24/jesters-trek-misses-the-target/
Ranshe:
Wy tak sobie gadu gadu o tym drejku i erach HAMLi, a to nie jest w żadnych pacznotach i na razie było dopiero jako wzmianka pomysłu jedynie w minutes z CCP-CSM.
Goomich:
--- Cytat: Lt Rook w Styczeń 24, 2012, 13:40:07 ---ninja edit: failem epic winem jest to że zabierają bonus do kinetyka, co sprawi że będzie trzeba można dowolnie zmieniać ammo, ale a bonus do RoF zniweluje brak kin dmg bonusa. :trollface.jpg:
--- Koniec cytatu ---
fyp
PS. W EFT 2.14.2 są już nowe afki.
Wycofali się z większość zmian nazw, ale Trauma pozostała. Zmienili nazwy ABeków i MWD.
Teraz zamiast jak normalny człowiek wpisywać y-t, trzeba będzie użyć 10mn i szukać wśród 10 wyników.
Postęp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej