Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BCPM] Billionaires Club  - Dyskusja

<< < (9/13) > >>

ghavir:

--- Cytat: Jrkan w Stycznia 23, 2012, 23:20:58 ---Jasne  8)

Wracając do meritum, to z tego fragmentu "a zeby pokerbirzyc w tym skromnym zakatku zwanym Stolica Kowenu trzeba wpisywac sie w specjalnym watku na forum" chyba każdy wywnioskował, że macie takie zainteresowanie kerbirzeniem, że się nie mieścicie w tych kilku systemach które wam zostały i musieliście listę kolejkową wprowadzić. Źle zrozumiałem? A może chodziło o to, że macie listę kolejkową do której nikt się nie wpisuje.

--- Koniec cytatu ---

Chodzi o to, ze zainteresowanie anomalkami jest tak duze, iz na cokolwiek ponizej folron huba najblizszy wolny termin jest na czerwiec a lista na sanctumy jest juz pelna do konca roku.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Jrkan w Stycznia 23, 2012, 23:20:58 ---chodziło o to, że macie listę kolejkową do której nikt się nie wpisuje.

--- Koniec cytatu ---

chodzilo o to, ze alians mieszka i zyje w Stain, w Esoterii teoretycznie nie powinno byc nikogo. Ale jezeli ktos ma klopoty finansowe, to wpisuje sie w specjalnym temacie na forum, mniej wiecej w stylu "Ja, nizej podpisany mam duza potrzebe klepania anomalek, w zwiazku z tym oswiadczam ze bede siedzial w Eso w okresie od do i zarabial na pleksa". Niestety, temat ten swieci pustkami, poniewaz skladajac taka deklaracje narazamy sie na ataki ze strony trolli forumowych i roznych wannabe 100% pvperow, mozna sie dowiedziec ze jest sie np kerbirem itd.

Isengrim:
Moze poprosimy Dooma, zeby wydzielil rozmowe o BZ-, anomalkach itp. do watku:

"Wszytko, co chcielibyscie wiedziec o c0venie, ale i tak nie uwierzycie"?

CATfrcomCheshire:
A po co, i tak zaraz sie zrobi znowu nieporzadek na nowo

Gustav Knuttsen:
Panowie to dyskusja o BCPM a nie o C0ven.  Dodam od siebie że prawda jest taka iż jeśli ktoś nie był w C0ven nie będzie miał pojęcia o czym mówi i wszystkie wypowiedzi o BZ itp są bez sensu. Nie wyszliśmy z c0ven z przyczyn personalnych czy też anomalkowych :) czy też PVP. Absolutnie nie ! C0VEN to jeden z najfajniejszych Ally w jakich grałem i fajna ekipa ludzi. BCPM wyszło z C0ven bo chcemy zobaczyć jak jest na północy bo nigdy tam nie byliśmy. W miejscu w którym teraz jesteśmy mamy wszystko czego potrzebujemy. Gangi Roamujące Cloud Ring non-stop, bardzo duża ilość OPów: ASO, CTA. Low-sec: Nie byle jaki bo Placid :). Blisko hi-seca z hubami transportowymi do suicide gankowania fracht. Sam cloud-ring jest super bo niski SS regionu sprawia że dorobkiewiczów i bociarzy u nas nie ma i kiedy jest ogłoszona flota defence 60% ally online wchodzi do floty :) czas zbierania floty 5min, sieć JB na pół EVE :).

A jeśli ktoś chce dołączyć zapraszamy ! Tylko z tego co obserwujemy raczej nie "młode" postacie bo nie dadzą sobie rady... single player też dziękujemy!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej