Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BCPM] Billionaires Club  - Dyskusja

<< < (7/13) > >>

Doom:
Nie, zeszły tydzień to jest przyczyna mojego złego humoru, nikt nie ma prawa psuć centrali oprócz autoryzowanych adminów, tylko ktoś zapomniał o tym powiedzieć nieostrym członkom i innym małpom  z działu technicznego hostingu

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Jrkan w Stycznia 23, 2012, 12:52:03 ---Operacja przeniesienia korpa który przez kilka lat był w sov 0.0 do npc 0.0  jest ryzykowna. Ludzie którzy przyszli do takiego korpa bo oferował dostęp do sova i wszystkich korzyści z tego płynących moźe się nie spodobać, że tracą do tego dostęp, nawet jeżeli na początku wydawało im się to dobrym pomysłem. Część może się odnaleźć w nowej sytuacji, a część powie "chrzanić to, nie po to przyszedłem do tego korpa, wracam do anomalek" i wraca do starego sojuszu, albo szuka sobie nowego. W drugą stronę jest to równie ryzykowne, wcielenie niewielkiej grupy roamersów do bloba też może się nie udać.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem, cala Esoteria poza trzema systemami jest wynajeta (na refundy), a zeby pokerbirzyc w tym skromnym zakatku zwanym Stolica Kowenu trzeba wpisywac sie w specjalnym watku na forum, ktory jest regularnie trollowany przez tzw "true pvperow", wiec glowna przyjemnosc z przebywania w c0venie plynie z mozliwosci latania po NPc Stain, i to juz od dosyc dawna. Jezeli jeszcze bedziesz chcial sprostowac jakies mity, to smialo, pytaj w tym albo w jakimkolweik innym watku, napewno po jakims tam czasie znajdzie sie ktos tak uprzejmy jak ja, komu bedzie sie chcialo rozwiac Twoje wyobrazenia na temat "anomalek" itd

Nitefish:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 23, 2012, 19:23:08 ---Z tego co wiem, cala Esoteria poza trzema systemami jest wynajeta (na refundy), a zeby pokerbirzyc w tym skromnym zakatku zwanym Stolica Kowenu trzeba wpisywac sie w specjalnym watku na forum, ...

--- Koniec cytatu ---

Czyli u Was po prostu bieda jest?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Nitefish w Stycznia 23, 2012, 19:26:29 ---Czyli u Was po prostu bieda jest?

--- Koniec cytatu ---

Tak, kraza nawet pogloski o osobach zarabiajacych na wdupianiu logistykow - wtapiasz 30 miesiecznie i masz na pleksa - Polak potrafi

Jrkan:
Dziękuję bardzo za uświadomienie i mam w związku z tym kolejne pytanie. Dlaczego w bz i 16p tak biednie kerbirka idzie, prze ostatnie 24h w bz zginęły 1644 npce, a w 16p śladowe 122 npce?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej