Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
Shaila Er:
Dzięki Kamel, super, pomijając fakt, że mi chatę rozwala ;D
Nitefish w Bufu jest kilka osób, które lubię i które potrafią zrobić rozpierduchę ale nie widzę siebie u Was. Chyba poszerzę horyzonty.
MiltisUmbrae:
Posiedź w NPC korpie i polataja z ludźmi może się przekonasz do jakiegoś korpa ;)
SokoleOko:
Jak miło znów Cię "zobaczyć" :) Przekaż pozdrowienia ode mnie dla Sznupa no i oczywiście małego ;)
--- Cytat: Shaila Er w Czerwca 07, 2012, 18:04:41 ---Chyba poszerzę horyzonty.
--- Koniec cytatu ---
Poszerz ;)
Gaunt:
--- Cytat: Shaila Er w Czerwca 07, 2012, 16:57:24 ---Trochę się podjadałam tematem rozpoczętym przez PC5 ale po przeczytaniu pozostało rozczarowanie. Większość wypowiedzi nie na temat a ja chętnie wróciłabym do gry. Czy w eve jest obecnie polski twór na miarę PBN z czasów curse? Nie identyczny ofc ale korporacja, gdzie gracze mają przysłowiowe jaja i trochę oleju w głowie? Nie chciałbym aby ktoś moją wypowiedź wziął do siebie. W grze nie ma mnie od ponad roku, nie wiem kompletnie jak wygląda teraz sytuacja. Stąd takie pytanie.
--- Koniec cytatu ---
Wygląda to tak, że w polskim community jest naprawdę mnóstwo dobry pvperów, tylko jesteśmy (trochę narcyzmu, mogę? :D) rozrzuceni po dużej ilości korpów.
Wiadomo, że każdy będzie mówił "mój korp the best", sam tak mówie, to naturalne.
Tylko jeżeli pytasz o twór ala "pbn" to nie ma takiego obecnie, którzy by obracał w pył 0.0 i był stricte PL.
W obecnych korpach to w każdym jest ktoś kto ma olej w głowie i jaja ; ). Dużo naprawdę dobrych pilotów jest w milicji obecnie.
Najlepiej polecieć na gang night jutro i sama zobaczysz :)
Shaila Er:
O gang night? :)
Nitefish odszczekuję co napisałam wcześniej ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej