Eve Online > CR - Archiwum
[VIDE] Virtual Democracy - rekrutuje!!!!
Ptysiu:
Spokojnie panowie. Parę miesięcy temu Amarrowie>Minmatarzy. To, że obecnie sprawa ma się inaczej nie znaczy, że ammarzy się nie odgryzą. Co do zarobków, to cholernie jestem ciekaw jaki efekt będzie mieć wprowadzenie datacorów do lp store. Bałem się, że wdrożenie modułków factionowych na market popsuje mi interes (konieczność bumpowania), jednak okazało się, że system działa, a stuff schodzi mi może nawet trochę szybciej.
Nie przewidywałbym także jakiegoś strasznego napływu graczy do milicji matarskiej. Zarobek na oczywistych itemach, takich jak statki, mimo faktu że stabber fleet issue to chyba najlepszy i najpopularniejszy cruz w lp markecie wszystkich milicji, jest i tak już minimalny (45k lp za ok. 55-60mil isków zysku to naprawdę cholernie mało).
A co do VIDE, to jeśli będą chcieli polatać i pozabijać, to fajnie, natomiast kłóciłbym się, czy z anomalek nie mieliby lepszej kasy.
Chupacabra:
Na razie matarzy strzelają sobie w kolanko, i na hurra przejmują wszystkie systemy. Zapomnieli chyba do końca przeczytać, jak to będzie wyglądać po patchu i kto będzie faworyzowany :)
A że Vide poszło do matarów? Jakoś mnie to nie dziwi :) Widział ktoś kiedyś żeby poszli gdzieś gdzie mieli by pod górkę? No raz polecieli do Bufu, a potem szybko wrócili, bo im tubylcy śmierdzieli na lokalu jak robili misje :) Tylko, że tam i wtedy trzeba było ich wyskanować, żeby złapać, a w milicji każda przelatująca osoba może sobie bezkarnie wlecieć do nich na misje klikając warp na overview, i nie trzeba mieć żadnych paranormalnych zdolności :) Ktoś im to powiedział? :)
Jednak mimo wszystko +10pkt dla Vide za dymanie Covenu :) Który to już raz...a i tak wrócą, i zostaną przyjęci z otwartymi rękami :) Zresztą, czy oni tak na pewno wyszli, ile altów zostało w Coven? ilu nadal trzyma tam władzę?
Vide>CoHO>Coven>GBT, RAVE,BSI>IDEA
Isengrim:
--- Cytuj ---Vide>CoHO>Coven>GBT, RAVE,BSI>IDEA
--- Koniec cytatu ---
Chupa, za duzo czasu z Jurkiem spedzasz najwyrazniej, bo poetyka Twoich postow zaczyna niebezpiecznie przypominac Jurkowa. ;)
Osssochozi?
Poza tym nie bardzo wiem, jak VIDE "wydymalo" c0ven. Bo przez tydzien bawilo sie koparkami w Esoterii? C0ven na tym jakos nie ucierpial, wiec wydymany sie nie czuje. Aha, i wszystkie "alty" VIDE w c0venie juz dawno sa w RAVE. :P
Chupacabra:
--- Cytat: Isengrim w Maj 14, 2012, 11:07:32 --- Aha, i wszystkie "alty" VIDE w c0venie juz dawno sa w RAVE. :P
--- Koniec cytatu ---
zmieniliście profil z PVP na Przytul Samotnego Misia i pozwól mu nadal zarabiać?
a jak Vide posuwa Coven, to bajka na inną okazję :) i żeby nie było nie jest to tylko moja i Jurka opinia :)
--- Cytat: Isengrim w Maj 14, 2012, 11:07:32 ---...
Osssochozi?
--- Koniec cytatu ---
no na to już nic nie poradzę tu trzeba wspiąć się na inny wymiar świadomości :) (nie napisałem wyższy:P)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej