Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z Evemon

<< < (2/5) > >>

Xeovar:

--- Cytat: Dormio w Październik 06, 2011, 10:45:56 ---A ja jestem ciekaw jeszcze, czy komuś EVEMon umożliwia dostęp do informacji pomimo zablokowanego konta (poprzez nowe API) ?
Np. maile/notifications ingame.

--- Koniec cytatu ---

Api zwraca błąd a nie dane jak masz nieaktywne konto.

Dormio:

--- Cytat: Xeovar w Październik 06, 2011, 11:19:17 ---Api zwraca błąd a nie dane jak masz nieaktywne konto.

--- Koniec cytatu ---
Are you sure ?  ;) :P

Edit:
Dowód w załączniku. Subskrypcję mam zawieszoną od 2 października.

Edit 2:
Pytam nie dlatego, że mnie cieszy, że taki "feature" nam zafundowali, ale dlatego, że obawiam się, że jeśli innym również działa w podobny sposób, to może się okazać, że są ukryte w nowym systemie API jeszcze jakieś inne "feature", znacznie mniej ciekawe (np. pomimo ograniczenia zakresu, jest on dostępny).

[załącznik usunięty przez administratora]

Xeovar:
Wiesz, pewnym to można być śmierci i podatków :)
Ale do tej pory, EVEMon nie widział żadnych danych z postaci które są nieaktywne a XML zwracamy przez api mówił że konto nieaktywne.
Teraz tego nie sprawdze, bo chyba w ogóle API leży.
Możliwe też, że coś zjebali i np niektóre typy API działają a inne nie. Albo nowy klucz (CAK) pozwala na dostęp nawet jak konto jest nieaktywne - tego nie mam jak sprawdzić, bo nie mam wyłączonego konta z CAKiem a dopisać się nie da do nieaktwynego - strona od API nie wpuszcza przy nieaktywnym koncie.

Starakopara:
pewnie coś zrobiłem źle, ale mi EVEmon wogóle nie chce współpracować z nowym api, które to stworzyłem sobie na tej nowej stronie od API.

i tak mam najnowszą wersję EVEmona

help...

Goomich:
Api nie działa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej