Eve Online > Crucible

Nowy dodatek - Zima 2011

<< < (122/129) > >>

[VIDE] Herezja:
Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na pewną rzecz mianowicie jest nowy moduł do stawiania bąbli przez ciężką dykte w wersji tech 2 i wymaga graviton physic na 5 a ja mam jedynie na 4 i ... niewiele niżej niż nazwa modułu podany jest czas do wyskillowania np w moim przypadku 19 dni z małym hakiem lub jak oglądamy co to za skill ten graviton to poniżej jest podany w symbolach jaki lev tego skilla mamy tak jak w okienku od skillowania ];)
Niby nic a cieszy.
Poza tym statek sam może podbijać do wraku jak się chce go otworzyć plus można ponoć 1 kliknięciem cały loot zebrać bez oddzielnego klikania i przeciągania ];)

Pol Kent:

--- Cytat: Herezja w Grudzień 05, 2011, 01:18:20 ---Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na pewną rzecz mianowicie jest nowy moduł do stawiania bąbli przez ciężką dykte w wersji tech 2 i wymaga graviton physic na 5 a ja mam jedynie na 4 i ... niewiele niżej niż nazwa modułu podany jest czas do wyskillowania np w moim przypadku 19 dni z małym hakiem lub jak oglądamy co to za skill ten graviton to poniżej jest podany w symbolach jaki lev tego skilla mamy tak jak w okienku od skillowania ];)
Niby nic a cieszy.
Poza tym statek sam może podbijać do wraku jak się chce go otworzyć plus można ponoć 1 kliknięciem cały loot zebrać bez oddzielnego klikania i przeciągania ];)

--- Koniec cytatu ---
Wszystko to było opisane w Dev-blogach, wystarczyło czytać.

Goomich:
Balansują moduły.

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=486714#post486714

HammerSnake:
Czyli w gruncie rzeczy t2 probe launcher stał się martwym modułem.

Niezłe barany tam pracują, żeby nie wpaść na pomysł sisters np. 7.5%, a t2 10%. Czy 5 i 6, żeby w jakikolwiek sposób usprawiedliwić sens spędzania x dni na robienie skilla na 5. Albo ewentualne boostniescie sisterów o 2%, ale x 2 to nikt o zdrowych zmysłach nie pomyśli o t2 launcherze.

Chociaż równy poziom wydawał się najbardziej sensowny, ale kto tam się przejmuje pilotami black opów. Mogli by dać 15% sistersą co by uszczęśliwić proberów. 8)

Doom:
Za to fani bomberów się pewnie ślinią na myśl o dodatkowej bombie na pokładzie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej