Eve Online > Crucible

Nowy dodatek - Zima 2011

<< < (120/129) > >>

Dux:

--- Cytat: Crux w Grudzień 01, 2011, 12:13:01 ---Bo targetem Crucible i tej reklamy są przede wszystkim ci, którzy odeszli po Incarnie (np. ja) oraz ci, którzy są bliscy temu.

--- Koniec cytatu ---

To tak z ciekawości. Target zadziałał, czy chybił celu? ;)

Crux:
Jeśli chodzi o mnie to tak- zadziałał pozytywnie. Oczywiście nie jest to zasługa trailera, ale "przecieku" z przed kilku tygodni (tego na temat zmian).

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Merovingin w Grudzień 01, 2011, 00:26:26 ---Powinien byc do tego nowy przycisk obok tego od skoku. Taki z ikonka malutkiego leminga.
 A skoro juz narzekamy to ja sie przyczepie do zmiany komunikatow broadcastow. Teraz zeby zobaczyc dokad jest warp musialbym miec okno floty szerokie na pol ekranu.

--- Koniec cytatu ---
Wystarczyłoby zmienić ustawienie np align --> warp --> orbita --> jump

I motyw z lemingami by znikł bo jak byś wybrał warp a miał missklika to albo byłby align albo orbita.

Zwykle najprostsze wyjścia są najtrudniejsze do ogarnięcia ];)

Dormio:

--- Cytat: Herezja w Grudzień 01, 2011, 12:32:47 ---Zwykle najprostsze wyjścia są najtrudniejsze do ogarnięcia ];)

--- Koniec cytatu ---
A ja po świadomym kliknięciu jump i doleceniu do bramy odruchowo ppm i jump... ;)
Kwestia wytrenowania nowych nawyków.

Siri Irme:

--- Cytat: Doom w Grudzień 01, 2011, 09:10:12 ---Kolejne błędy:
- biorę misję warpuję na nią i ląduję na pustym ss
--- Koniec cytatu ---

Miałem tak samo, ale z misją zaczętą przed patchem, do której wróciłem już po (farmione wc). Ale teraz już takich cudów nie mam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej