Eve Online > Crucible

Nowy dodatek - Zima 2011

<< < (111/129) > >>

GlassCutter:
Nowa mapa jest totalnie bezużyteczna. Co system od nowa buduje model, więc otworzenie jej w gorącym momencie to gwarancja wizyty w klonowni.
Większość warpów na taktyczne ssy będzie prowadziła od teraz przez planety :D
Smugi huginna wzbudzają zazdrość u wszystkich członków gangu ;)

[CBIRR] Soobocz:
Mam pytanko.
Czy jak wejdziecie do kajuty w momencie przelaczenia z widoku na statek to wasz avatar ma niebieski (dziwnie to zabrzmialo) kolor? Generalnie mam jakieś dziwne kolory avatara.
I drugie :)
Czy drony tez maja smugi, jak na filmiku PC5 ?

Isengrim:
Pewnie marudze, ale mi sie nowe nebule kompletnie nie podobaja (fakt ze mialem okazje jedynie 2-3 systemy w okolicy Amarr wczoraj odwiedzic, bo nie mialem czasu grac). Jest ich.... za duzo - w sensie za bardzo wypelniaja ekran. EvE do tej pory naprawde dawala wrazenie przebywania w nieskonczonej przestrzeni, zimnej i pustej, z odleglymi mglawicami gdzies tam... A teraz ta mglawica wyglada, jakby ci sie miala zaraz na leb zwalic i w ogole raczej mam wrazenie latania samolotem pod chmurami na tle kiczowatego zachodu slonca. Statkow praktycznie na tle tego swiecacego ustrojstwa nie widac.

Pomysl z "patrzeniem" przez SG w kierunku innych gwiazd - smaczny. :)

Dux:
Wracaj do Esoterii, tam nebula jest malutka. podobnie jak w okolicznych regionach. A na północy jest kilka systemów, gdzie nebuli nie ma wcale :)

Co do koloru avatara. Całkiem niedawno na sisi miałem podobny efekt z pokolorowaniem na niebiesko postaci. Na TQ nie prawdzałem tego.

Drony powinny mieś również smugi. Były na sisi. Mało widoczne, bo i drony wielkie nie są ale były. Przynajmniej w  combat dronach.

sc0rp:
Sigh no to pierwszy raz musialem skorzystac z repair toola do eve. Niestety nic to nie dalo i zaliczylem wczoraj reinstall eve

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej