Eve Online > Crucible
Nowy dodatek - Zima 2011
Dormio:
Z powyższych linków wynika, że generalnie zmienili zapotrzebowanie na caps komponenty, a nie tylko dredkom i tytkom. Porównywałem wartości perfekt, bo może kolega robił w międzyczasie skille do produkcji na SISI, bo przecież nie na TRI... ;) :P
Jonas:
Zgodnie z patchnmotami ogólnie poprzesuwane zostały koszty budowy pomiędzy tytkami/SCkami/dreadami/carrierami żeby zrównoważyć zmniejszone zapotrzebowanie na dronebaye na dreadach. Nie mam pod ręką patchnotesów żeby dokładnie podać jak to szło.
A co do tłumaczenia, to raczej nie dam rady, chyba, że na za tydzień, a wtedy to już nie ma specjalnego sensu. Za mało czasu wolnego, żeby się za to zabrać. Chociaż jak już strona wstanie i dostanę się do patchnotesów, może zrobię wyciąg najciekawszych zmian w wersji PL.
sc0rp:
--- Cytat: Dux w Listopada 28, 2011, 15:50:12 ---Downtime will be extended on Tuesday, November 29, 2011 from 08:00 to 14:00 for the deployment of EVE Online: Crucible.
Ma ktoś nadzieję, że się wyrobią do 20 pl time? :P
--- Koniec cytatu ---
Oby sie nie wyrobili a najlepiej zeby sie serwer sypal przez najblizszy tydzien... Skill plan mam na 2 tyg na kazdym charze a byly by free sp :]
Tloluvin:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 29, 2011, 12:23:26 ---Oby sie nie wyrobili a najlepiej zeby sie serwer sypal przez najblizszy tydzien... Skill plan mam na 2 tyg na kazdym charze a byly by free sp :]
--- Koniec cytatu ---
Wez nie strasz. Do 11.XII musze plexa kupic
sc0rp:
--- Cytat: Tloluvin w Listopada 29, 2011, 12:30:24 ---Wez nie strasz. Do 11.XII musze plexa kupic
--- Koniec cytatu ---
Oj tam oj tam do 11 masz jeszcze troche czasu, a jako ze gmam change skill glownie to wiesz free sp byly by cudowne ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej