Eve Online > Crucible
Nowy dodatek - Zima 2011
Trefnis:
z takim podejsciem powodzenia z rozstawieniem 20 bomberow w czasie kilkudziesieciu sekund,
i jest to mozliwe, angelus to robil i dobrze wychodzilo,
a teraz bedzie all warp na 0 na x i bomba
co nastepne ? bomby przez cyno ??
HammerSnake:
--- Cytuj ---Lol jasne, bo rozstawienie ludzi na spocie w cloaku jest taaaaaaakie trudne, głębokie i tylko hardkorowcy to potrafią. Hammer weź skończ.
--- Koniec cytatu ---
http://www.youtube.com/watch?v=8rITzK_0VgY
Aha, może jeszcze mam się schować pod łóżkiem posypać głowę popiołem i założyć na łeb worek po kartoflach, bo wyraziłem inną opinie niż pan xyz, któremu zwojnice mówią zupełnie co innego?
Jeden da facebookową okejke po przeczytaniu newsa od ccp, drugi powiesi nad łóżkiem plakat "ccp i love you", a kto inny napisze "ułatwiają życie nooba i spłycają gre".
Jak tak cię moja odpowiedź boli to twój problem. W dyskusje nie mam zamiaru się wdawać. Chyba że jesteś ceo ccp i masz wpływ na grę?
Oh wait jesteś zwykłym graczem, który może spoglądać na to co nieuchronnie nastąpi i nie masz na nic wpływu. 8)
Ranshe:
Trefnis - no i bardzo fajnie, więcej squadów bomberów będzie latać i bloby będą bardziej dostawać po dupie. Jak dla mnie same plusy... ;)
Poza tym z tego co się doczytałem na FHC, to czy to nie jest poprawka jakiegoś mega zaległego buga? Przynajmniej znalazłem jakąś wypowiedź deva sprzed ponad dwóch lat z okazji bodajże zmian w stealth bomberach ( http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1037660&page=45#1335 ), która by na to wskazywała.
Hammer - tak samo jak ty nie masz wpływu. Oh wait, masz wpływ jeszcze mniejszy, bo ja przynajmniej gram, a ty tylko marudzisz na forum na każdą zmianę. To dopiero ciekawe, nie grać, a marudzić.
SokoleOko:
--- Cytat: Trefnis w Listopada 22, 2011, 23:53:48 ---z takim podejsciem powodzenia z rozstawieniem 20 bomberow w czasie kilkudziesieciu sekund,
i jest to mozliwe, angelus to robil i dobrze wychodzilo,
a teraz bedzie all warp na 0 na x i bomba
--- Koniec cytatu ---
QFT
sc0rp:
Ciekawe jak to bedzie wyglaalo w praktyce bo wszystkie strony sie do tej zmiany zaadaptuje ciekawe czy pelna flota bomberow jest w stanie zbombowac bloba matek tak aby po cooldownie dobic je, czy zdarza sie wyrepowac ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej