Eve Online > Crucible
Nowy dodatek - Zima 2011
ManganMan:
Aha, czyli osłabiamy Dps fajterów mothershipów: max 25 dla Ammarskiego, Gallentyjskiego i Sanshy oraz 30 dla Minmatarskiego i Caldaryjskiego, mam nadzieję, że to ułatwi ich utylizację :P
BTW, thx za zmianę na ''Crucible'' (w końcu :P)
SokoleOko:
--- Cytat: ManganMan w Listopada 17, 2011, 20:25:36 ---Aha, czyli osłabiamy Dps matek: max 25 dla Ammarskiego, Gallentyjskiego i Sanshy oraz 30 dla Minmatarskiego i Caldaryjskiego, mam nadzieję, że to ułatwi ich utylizację :P
--- Koniec cytatu ---
Nie, kompletnie nie.
Po prostu Supery będą teraz potrzebować supportu zwykłych carrierów, które mogą posługiwać się mniejszymi dronami.
--- Cytuj ---Fighters
Increase signature resolution to 400. (This change has been cancelled due to feedback from the EVE community)
--- Koniec cytatu ---
Yay!!!!!!! :)
Doom:
Pała z rozrużniania statków nacji po nazwach.
Zmiana ma polegać na tym ze supercariery z drone bay tracą drony mniejsze od fightera, a to info którego sie czepiasz dotyczy zawartości drone bay nie mozliwości sfildowania
nonenalim:
Dla mnie wazna nowoscia jest mozliwosc grupowania celow na 'dobrych' i 'zlych'. Logistykom bedzie latwiej. Papercuts zrobili tyle fajnych rzeczy w 3 tygodnie.. Ten dodatek pokazuje jak dlugo CCP mialo w powazaniu rozwijanie EVE.
ManganMan:
Ok Doom, oto odpowiedzi z testu z nazewnictwa statków:
Ammar - Aeon
Gallente - Nyx
Caldari - Wyvern
Minmatar - Hel
Sansha - Revenant
Teraz się zgadza ? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej