Eve Online > Crucible

Nowy dodatek - Zima 2011

<< < (77/129) > >>

[CBIRR] Soobocz:
A wiecie kiedy ten dodatek wchodzi? Jest dokładna data? Bo trzeba sobie skila zapodać długiego...
Coś mi się widzi, że dt będzie długi oj długi....

Isengrim:
Akurat smugi i warp nowy mi sie mniej podobaja, ale to drobiazgi. Pomysl z bramami - fun.

ManganMan:
Jeśli już to nadal mam poważne obawy odnośnie czcionki, ale ważne że Crucible (tak, taka jest nazwa kodowa Winter Expansion) będzie pozytywną/negatywną (niepotrzebne skreślić) rewolucją, jeśli chodzi samą rozrywkę, takie jest moje zdanie (bo jak mam nazwać tyle zmian na jedno wydanie ??) :D

Link do topika odnośnie nazwy wydania:
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=32713

Lt Rook:

--- Cytat: Colonel w Listopada 14, 2011, 23:43:14 ---filtr skanera jest bardziej precyzyjny, nie samo cosmic signature
ale i magneto, ladar, gravi czy unknown...
teraz mozna wybrac czego dokladniej szukamy PLUS

--- Koniec cytatu ---

Filtry w skanerze zadziałają dopiero od progu 25% siły skanowanej sygnatury (w tym momencie pojawia się identyfikacja typu w wynikach), więc jak włączysz taki filtr wcześniej to żadnej sygnatury nie zobaczysz w wynikach.

Pol Kent:

--- Cytat: Isengrim w Listopada 15, 2011, 11:30:47 ---Akurat smugi i warp nowy mi sie mniej podobaja, ale to drobiazgi. Pomysl z bramami - fun.

--- Koniec cytatu ---

Akurat trail (smugi) z sislnikow możesz sobie wyłączyć.
Warp efektu chyba nie choć dla mnie wygląda od lepiej niż obecny, obecny jest...bezjajeczny taki.  :P
Bramy, zdecydowanie +

A co powiecie o nowych teksturach na niektórych shipach ? Ishkur/Enyo dla mnie Ok choć mogli by i model przy okazji poprawić/zmienić. Innych za bardzo nie oglądałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej