Eve Online > Crucible
Nowy dodatek - Zima 2011
Doom:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopada 12, 2011, 14:24:52 ---Czym się różnią od dotychczasowych? Siłą sensorów czy może jakieś nowe możliwości skanowania?
Jak możesz podaj więcej informacji na ten temat :)
--- Koniec cytatu ---
Siłą. Oraz tym że mają IMO (a jak mi sie wydaje nie tylko ja tak uznałem) wymagania skilowe wywalające sufit <_<
Potrzebny jest do nich skill na pięć ten który do tej pory wymagany był do deep space probów
Lt Rook:
Launchery T2 mają "5% bonus to strength of scan probes.", zarówno Core jak i Expanded.
--- Cytat: Doom w Listopada 12, 2011, 14:31:01 ---Siłą. Oraz tym że mają IMO (a jak mi sie wydaje nie tylko ja tak uznałem) wymagania skilowe wywalające sufit <_<
--- Koniec cytatu ---
No nie przesadzaj ten skill to Rank 3, tragedii nie ma.
--- Cytat: Colonel w Listopada 12, 2011, 13:56:31 ---Nie wiem skad mi sie ubzduralo ze Tornado ma miec bonus do weba...niestety nie ma,
--- Koniec cytatu ---
Talos miał mieć bonus do weba, niestety niema. I jestem tym zawiedziony.
Ja też doświadczyłem przycięć grafiki przy przesuwaniu obrazu w przestrzeni, wygląda że nowe nebule nie są jeszcze zoptymalizowane :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Colonel w Listopada 12, 2011, 14:29:58 ---o ile dobrze pamietam to maja parametry sistersow
tylko pobieraja jeszcze wiecej cpu niz T1
--- Koniec cytatu ---
Czyli żadna rewolucja... już miałem nadzieję że dorzucą do tego proby T2 z możliwością np. 20% szans na wyskanowanie kloakera :P czy innych obiektów typu anchorowana pucha. Taką zmianę rozumiałbym, T2 w tej postaci co piszecie jest wedle mnie bez sensu.
Doom:
Zostaje jeszcze trudny do zbicia argument w postaci ceny. Raczej t2 wersja nie bedzie porównywala pod kątem wysokości ceny z sisterkami :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Listopada 12, 2011, 14:45:31 ---Zostaje jeszcze trudny do zbicia argument w postaci ceny. Raczej t2 wersja nie bedzie porównywala pod kątem wysokości ceny z sisterkami :P
--- Koniec cytatu ---
Etam... nie kupujesz proberów co tydzień, a dla kogoś kto na tyle długo gra że wyskilluje T2, te paredziesiąt mln za sisterkę nie stanowi żadnego problemu. A jeśli rzeczywiście wymagania sprzętowe dla T2 mają być o wiele większe od Sisterków, to nie prorokuje im wielkiej kariery. Sprawa wygląda dokładnie jak z MWD - nawet gdy YT-cośtam było 3 razy droższe od T2, były bardziej popularne bo można było lepiej sfitować statek ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej